TOTAL SCULE SI UNELTE (513)
TOTAL SCULE SI UNELTE (513)

Despre noi

Blade Motors

Infiintata in anul 2006, compania noastra si-a inceput activitatea prin importul de scutere si atv-uri. Doi ani mai tarziu, ne-am extins gama produselor importate, comercializand si piese de schimb pentru scutere si atv-uri. Astazi, compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de peste 3000 de produse constand in piese de schimb si accesorii pentru scutere, atv-uri, biciclete, drujbe si motocoase.

Echipa noastra este una tanara si dinamica, mereu aproape de partenerii nostri. Combinand experienta acumulata cu date din piata, echipa Blade Motors se pregateste continuu pentru a intampina cu succes cerintele pietei in continua schimbare si a oferi o gama cat mai variata de produse clientilor nostri. Avem astazi o echipa tanara de specialisti, o retea de distributie solida, doua depozite moderne si sisteme informationale de ultima generatie. 

Oferim cu profesionalism clientilor nostri atat produse  brand propriu Blade cat si produse ale unor producatori de prestigiu din lume precum si servicii de inalta calitate pentru a deveni partenerul ideal si a satisface orice cerinta venita din partea Dumneavoastra.

 

 

 Avantajele Dumneavoastra:


-  Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse care cuprinde peste 3.000 de repere. 

- Blade este marca noastra proprie lansata in anul 2012 care si-a creat deja un nume in randul consumatorilor. Avantajele Blade:

  • Gama variata de produse si accesorii pe cele trei categorii mari de produse: piese de schimb pentru scutere, biciclete, drujbe si motocoase.
  • Brandul Blade beneficiaza de o strategie ampla incepand de la design de produs, testare si controlul calitatii, design ambalaj si metode de promovare, strategie de pe urma careia aveti si Dumneavoastra de castigat
  • Pentru ca Dumneavoastra sa aveti cat mai putine griji, noi asiguram testarea riguroasa a produselor inainte ca acestea sa fie incluse in gama de produse Blade si promovate pe piata
  • Colaborarea directa cu producatorul inseamna flexibilitate ridicata la comanda si preturi competitive. 

- Pe langa Blade, va punem la dispozitie o serie de branduri puternice la nivel national si international: RMS, W-Standard, Deestone etc. 

- Pentru a raspunde rapid cerintelor Dumneavoastra suntem bine organizati si eficienti cu ajutorul sistemului de ERP integrat, utilizat pentru gestionarea stocurilor, prezentarea produselor, preluarea si livrare in siguranta a comenzilor. 

- Asteptam sa ne vizitati oricand la sediul Blade Motors din Popesti Leordeni, jud. Ilfov, un complex modern format din:

  • Birouri cu o suprafata de 150 mp pentru angajatii companiei,
  • Showroom pentru expunerea celor mai importante produse, acordarea de asistenta tehnica si loc de inspiratie pentru amenajarea magazinelor Dumneavoastra proprii,
  • Doua depozite situate in imediata apropiere a capitalei,  in suprafata de 2.000 mp.
  • Parcare atat pentru clienti cat si pentru angajati.

Produsele comercializate sunt atat marca proprie BLADE cat si produse "Aftermarket". Descrierea acestora face referire la compatibilitati - produsele fiind atent selectionate pentru dumneavoastra.

Unde suntem prezenti? 

Prin divizia de vanzari Blade Motors acoperim toate segmentele importante ale pietei de piese de schimb pentru scutere, biciclete si drujbe

Magazine Blade Motors dedicate persoanelor juridice:

  • Bucuresti: Complex Comercial Dragonul Rosu, Dragon 8, standurile 506 & 507